Familietur i Tanzania- kultur og safari 21.juni 2019

Pris kr. 28 000,- i dollarforhøyelse


DAG TIL DAG PROGRAM

21. juni:
Avreise Oslo om kvelden ca. kl 17.20

22. juni:
Ankomst Kilimanjaro Airport kl. 09.15. Blir hentet og kjørt til Arusha, Impala Hotel, hvor det blir lunsj og avslapping. Man kan også benytte hotellets basseng. Middag og overnatting.

23. juni:
Safari i Arusha Nasjonalpark. Overnatting på Impala hotel i Arusha.

24. juni:
Etter frokost drar dere til Marangu, foten av Kilimanjaro. Underveis blir det stopp i Moshe. Er det klarvær, er det flott utsikt til Kilimanjaro. I Marangu tar dere inn på KIlimanjaro Resort Hotell, hvor det også finnes basseng.

25. juni:
I dag blir det tur i dette frodige området i Marangu og man får oppleve dagliglivet. Det er Chagga-folket som bor her. Dere besøker en liten kaffe- og bananplantasje og spiser lunch hos en privat familie. Om ettermiddagen kan man bade i hotellets basseng.

26. juni:
Denne dagen kommer Kilimanjaro-gruppen ned fra fjellet. Etter lunsj vil dere bli kjørt opp til stedet hvor de kommer ned, og overvære seremonien med diplomutdelingen for dem som klarte toppen. Sammen drar vi tilbake til hotellet og spiser middag og overnatter.

27. juni:
Vi kjører til Arusha og tar inn på hotell Impala. Arusha er en typisk mellomstor afrikansk by med et myldrende liv. Vi tar en tur til maasaimarkedet, evt. slappe av ved bassengkanten. Lunch og middag på hotell Impala

28. juni:
Vi drar på safari til Tarangire. Parken er kjent for sine mange elefanter og sjiraffer. Her er også mange løve-familier…. Overnatting i luksus-telt-leir. http://www.tarangiresafarilodge.com/rooms.html


29. juni:
Vi reiser på safari til NGORONGORO-CRATERET. Ngorongoro er som en paradisets hage, hvor man treffer på de fleste villdyrene fra den afrikanske savannen. Om ettermiddagen kjører vi opp til hotellet som ligger på kraterkanten. Middag og overnatting. http://sopalodges.com/ngorongoro/home.html

30. juni:
Vi starter dagen med en tur til en maasai-leir. Dette er en gruppe som lever svært tradisjonelt i små jordhytter. Deretter kjører vi til Lake Manyara -parken. Denne parken er annerledes, mer kupert og vanligvis med mange flamingoer. Lunch på Lake Manyara Hotell. Sent om ettermiddagen kommer vi til Arusha, og tar inn på hotell.

1. juli:
Denne dagen starter hjemreisen

2. juli:
Ankomst Norge.

Nb. Turen kan bli gjennomført med små endringer.


Påmelding:
Ved påmelding betales et depositum på kr. 2 500,- .
Kontakt Høyfjellspesialisten for mer info.
Tlf.: 478 63 522
info@hoyfjellspesialisten.no

Inkludert i prisen:
inkluderer All landtransport i følge program, Safari m/parkavgifter, sjåfør/guide, hotell m/fullpensjon. (unntatt ankomstkveld) Norsk turleder på safari sammen med Kilimanjaro-gruppen (Familieturen til Kilimanjaro). Lokalt vertskap med gode engelsk kunnskaper.

Ikke inkludert:
Vaksinasjoner, forsikringer og visum. Generelt drikkevarer til seg selv og tips til guider. Enkeltrom

Turen kan bli gjennomført med små endringer.

VELKOMMEN TIL EN UFORGLEMMELIG AFRIKA-TUR!

REISEVILKÅR for Afrika-tur

1. Bestilling.
Bestillingen omfatter de ytelser som er avtalt mellom arrangøren og den reisende. Eventuelle senere avvik skal bekreftes skriftlig av arrangøren.

2. Betaling.
Ved bestilling betales et depositum på kr 2.500,-. Bestillingen er bindende for kjøperen når depositum er betalt. Kjøperen aksepterer ved bestilling. Reisearrangøren blir først bundet 1 uke etter at depositum er mottatt. Restbeløpet for reisen skal betales senest 60 dager før avreisen. Ved bestilling senere enn 60 dager før avreise, skal hele reisens pris betales umiddelbart ved bekreftelse av plass. Det taes forbehold om valuta/prisendringer. Mislighold av betalingsbetingelsene ansees som annullering, og plassene kan bli solgt uten at varsel blir gitt.

Obs.: "Sosialantropolog Marit Andreassen Konsulenttjenester" opptrer som formidler mellom kunden på den ene siden og flyselskap, lokale agenter og hoteller på den andre siden. Således kan ikke arrangøren holdes ansvarlig for forsinkelser/innstillinger eller utgifter ved uhell, skader eller tyveri. Ved uforutsette hendinger eller "force majoure" kan det bli aktuelt å foreta programendringer f. eks. omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, o.l. Arrangøren kan heller ikke påta seg ansvar for skader eller sykdom som den reisende måtte pådra seg under/etter reisen, - heller ikke for skadet/tapt bagasje eller verdisaker, men vil yte all den hjelp som er mulig ut fra omstendighetene.

3. Reise/sykeforsikring og avbestillingsbeskyttelse Den reisende må selv sørge for reise/sykeforsikring og evt. avbestillingsbeskyttelse. Avbestillingsbeskyttelsen ligger ofte i reiseforsikringen. Avbestillingsbeskyttelsen må gjelde fra reisen blir bestilt. Mangler
Det foreligger en mangel ved reisen dersom den reisende ikke har mottatt de ytelser som inngår i reisen ifølge arrangørens program.
Følgende regnes dog ikke som mangler: flyforsinkelser, naturkatastrofer, arbeidskonflikter, strømbrudd og tilsvarende forhold som arrangøren ikke er herre over (Force majeure).

Arrangøren kan avlyse dersom:
I. det ikke melder seg nok reisende til turen. II. forhold arrangøren ikke er herre over, så som for eksempel krig, som gjør det utilrådelig å gjennomføre reisen.
Når en reise avlyses, har den reisende krav på full tilbakebetaling av reisens pris.
Utover dette kan den reisende ikke gjøre krav gjeldende.

5. Forbehold om endringer og feil i beskrivelsen
Alle opplysninger gis med forbehold om endringer av valutakurser, priser, avreisetider og hoteller som kan inntreffe etter at reisen er bekreftet. Det tas også forbehold om eventuelle trykkfeil, eller at programmet kan bli gjennomført i motsatt rekkefølge eller med andre variasjoner som ikke endrer turens karakter.

6. Tvister og klager
Dersom det mellom arrangør og kjøper oppstår tvister som ikke kan løses i minnelighet, kan kjøperen bringe saken inn for Forbrukerrådet innen 2 uker etter at svar fra arrangøren foreligger og denne har opplyst om fristen. Klage over mangler i forbindelse med overnattingssteder og maten m.v. må fremsettes straks overfor reiseleder eller direkte til overnattingsstedet/restauranten.

Høyfjellspesialisten
hoyfjellspesialisten@gmail.com

Tlf. 47 86 35 22